ContentSlider - Veliki - Notranja
ContentSlider - Mali - Notranja
Pause
Podmenijska navigacija

Obvestila

Novice
-19.maj.2012-

lipbled - VSE ZA DOM NA ENEM MESTU

Podjetje LIP BLED je eden redkih slovenskih proizvajalcev in ponudnikov masivnih lesenih izdelkov, ki nudi celostno storitev, torej pestro paleto lesenih izdelkov:

,ki jih posameznik potrebuje za udobno in sodobno bivanje.PRAKTIČNO VSE NA ENEM MESTU

S prodajnim programom lahko skoraj v celoti opremimo vsak dom, od masivnega pohištva za različne sobe (spalnice, dnevne, otroške, mladinske, predsobe …), notranjih in vhodnih vrat, do oken in balkonskih vrat, parketov, laminatov in drugih tekstilnih talnih oblog, celo svetil, kljuk in posteljnih vložkov ter ležišč.  

KAJ in KAKO ŠE?

Za naročnika opravimo izmere na domu, svetujemo in izdelamo pohištvo po meri, izdelke dostavimo in kakovostno zmontirajo izkušeni monterji. Možno je tudi ožanje, nižanje ali višanje omar, komod, regalov, nočnih omaric in postelj – skratka vse po meri in individualno prilagojeno. Svoj dom lahko vsak opremi po želji in dopolni standardne elemente pohištva s sodobnimi dodatki.

Program pohištva iz masivnega lesa YOUTH odlikuje predvsem trdnost in nizka cena. V masivne spalnice lahko postavite moderne vgradne omare z možnostjo različnih barvnih tonov. Vgradna omara pa se lahko zapira z dvokrilnimi drsnimi vrati v ali ob steno – odvisno od prostorsko najbolj optimalne rešitve.

ZAKAJ IZBRATI POHIŠTVO IZ MASIVNEGA LESA?

Masivni les je zdravju prijazen material, ki v bivalnem okolju prijetno vpliva na počutje (priporočljivo za vse z boleznimi dihal in alergijami), je obnovljiv in okolju prijazen, zaradi obstojnosti in enostavne montaže hvaležno prenaša selitve, ima skoraj neomejene možnosti oblikovanja in je naraven material. V podjetju LIP BLED uporabljajo tudi okolju prijazne premaze, lake, okrogli robovi in predali pa preprečujejo morebitne poškodbe (varnost otrok).

Na Ljubljanskem pohištvenem sejmu je podjetje LIP BLED v preteklosti že prejelo Zlato Plaketo revije Naš Dom za pohištvo domačega proizvajalca, s katerim je mogoče najlepše in najbolj funkcionalno v celoti ali delno opremiti stanovanje.  

Ustvarite si lasten ambient z dušo!


Obiščite nas v vaši najbližnji poslovalnici ali prodajnem salonu, kjer vam bodo z veseljem pomagali naši strokovni in prijazni sodelavci! 


Oglejte si pestro ponudbo na našem spletnem mestu, oglejte ali shranite si naše kataloge in nam pošljite povprasevanje.

  • lipbled - VSE ZA DOM NA ENEM MESTU

AddThis

Povpraševanje

Želite izvedeti več, vas zanimajo podrobnejše informacije?

Naše storitve in prednosti
Pri nakupu naših izdelkov ste deležni mnogih ugodnosti, poleg tega vam ponujamo tudi ugodne plačilne pogoje.
Akcije in obvestila
- 23. avgust 2016 -
TRENUTNO V AKCIJI

TRENUTNO V AKCIJI

Posebne ponudbe izdelkov LIP BLED in odprodaja razstavnih eksponatov.

Obvestila in dogodki
- 21. julij 2016 -
LIP BLED prejel CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI

LIP BLED prejel CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI

Poslovni subjekt spada v VIŠJI RAZRED bonitetne odličnosti v Sloveniji! Bonitetna ocena odličnosti pr...

Noga
 ©2010-2012 LIP BLED d.o.o.. Vse pravice pridržane
 Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | O avtorjih