Moj dom

moj svet.

Lesena okna MEŽAKLA

Lesena okna MEŽAKLA so standardna lesena okna za prenovo in novogradnjo. Energetsko varčna in naravna, možna tudi kombinacija LES / ALU. Naravni materiali tudi za površinsko zaščito. Izvedba kot lesena okna, balkonska vrata, drsne in panoramske stene. Več o izdelku >>
€0,00

Standardna lesena okna za novogradnjo in obnovo

Idelna izbira za vse, ki prisegate na les in naravne materiale. Višjo kakovost bivanja in enostavno rešitev za naravno zaščito doma pred neugodnimi vremenskimi vplivi boste zagotovili s standardnim lesenim oknom LIP BLED z energijskim razredom B****.
Možne so različne barvne kombinacije in tipi lesa, dodatki okovja in prezračevanja.   

Standardno je vgrajeno steklo, okovje in tesnilo. Prav tako so enake možnosti vgradnje specialnih stekel, varnostnega okovja in dodatnega tesnila. Zelo pomemben del sta oba odkapna profila, na okenskem krilu in okviru, ki varujeta najbolj občutljive dele okna pred zunanjimi vremenskimi vplivi ter vgrajeni elastični tesnili za odlično tesnjenje oken.

Kombinacija ALU / LES 

Mogoča je izvedba v kombinaciji ALU / LES - zunanje aluminijaste maske lahko enostavno "oblečemo" v katerokoli barvo RAL barvne karte. Kombinacija ne zmanjša odličnih toplotnih in zvožnih izolativnih lastnosti, hrrati pa so tudi optimalna rešitev za vse, ki nimate časa za redno obnovo površine. 

Termo TGI distančnik 

Z uporabo termo TGI distančnika s toplim robom se občutno zmanjša toplotna prevodnost okne in posledične izgube toplote v stanovanju. Prav taako zmanjšuje nastanek kondenza na robovih izolacijskih stekel, saj se z njegovo uporabo zmanjša temperaturna razlika med sredino in robomo stekla. 

 


Nazadnje ste si ogledali