Moj dom

moj svet.

Lesena okna POKLJUKA

Energijsko varčna lesena okna s trojno zasteklitvijo POKLJUKA. Primerna za energijsko varčne hiše in pasivne hiše, za prenovo ali novogradnjo. Energijski razred A****. Izvedba kot lesena okna, balkonska vrata, drsne in panoramske stene.  Več o izdelku >>
€0,00

Energijsko varčna lesena okna - primerna za nizkoenergijske in pasivne hiše

Naredite pomemben korak k zmanjševanju porabe energije z oknom z energijskim razredom A****. 
Okno Pokljuka odlikuje trojna zasteklitev in odlična toplotna izolativnost. Bogata izbira izolacijskih, varnostnih in dekorativnih stekel ter prezračevalnega sistema.

Standardno je vgrajeno steklo, okovje in tesnilo. Prav tako so enake možnosti vgradnje specialnih stekel, varnostnega okovja in dodatnega tesnila. Zelo pomemben del sta oba odkapna profila, na okenskem krilu in okviru, ki varujeta najbolj občutljive dele okna pred zunanjimi vremenskimi vplivi ter vgrajeni elastični tesnili za odlično tesnjenje oken. 

Kombinacija ALU / LES 

Mogoča je izvedba v kombinaciji ALU / LES - zunanje aluminijaste maske lahko enostavno "oblečemo" v katerokoli barvo RAL barvne karte. Kombinacija ne zmanjša odličnih toplotnih in zvožnih izolativnih lastnosti, hrrati pa so tudi optimalna rešitev za vse, ki nimate časa za redno obnovo površine. 

Termo TGI distančnik 

Z uporabo termo TGI distančnika s toplim robom se občutno zmanjša toplotna prevodnost okne in posledične izgube toplote v stanovanju. Prav taako zmanjšuje nastanek kondenza na robovih izolacijskih stekel, saj se z njegovo uporabo zmanjša temperaturna razlika med sredino in robomo stekla. 

EKO SUBVENCIJE za lesena okna POKLJUKA

 

Izkoristite priložnost in si zagotovite nepovratna finančna sredstva Eko sklada za nakup lesenih oken lipbled.
Izberete lahko lesena okna POKLJUKA (smreka, macesen) ali lesena okna POKLJUKA AL (lesena okna v kombinaciji z aluminijem- ALU/LES), ki zadovoljijo vse predpisane zahteve za pridobitev razpisanih nepovratnih finančnih sredstev EKO SKLADA. 

Podrobne informacije >>


Nazadnje ste si ogledali