Ko dobiš več.

Ustvarjeno za vaš dom.

Pohištvo XENIA

Masivni les Jelše ima zanimivo, razgibano strukturo, ki pričara zanimivo sliko značilno za naravni les. Gladko brušena površina je obdelana s specialnim oljem, ki še bolj poudari njen naravni izgled. Spalnica XENIA je moderne oblike - ima bolj stroge, ravne linije. Vgrajeno ima kvalitetno okovje evropskih proizvajalcev, z mehkim zapiranjem predalov in vrat. Omare lahko brez težav večkrat razstavimo in ponovno sestavimo. Že v osnovi komfortno višino ležišča, lahko še dodatno dvignete. Pri postelji poleg vzglavja iz masivnega lesa, lahko izberete tudi med vzglavjem iz naravnega usnja v rjavi ali beli barvi. Na vrata omar in ličnice predalov, vam lahko montiramo steklo v rjavi ali beli barvi in povsem mat izgledom. Več o izdelku >>
€0,00

Kolekcija XENIA je izdelana iz masivne lesa evropske jelše v oljeni in natur lakirani izvedbi površinske obdelave.

S pohištvo iz izbranega masivnega lesa lahko opremite:

  •          dnevno sobo,
  •          spalnico,
  •          mladinsko sobo,
  •          otroško sobo,
  •          predsobo,
  •          jedilnico,
  •          garderobni prostor,
  •          domačo pisarno oz delovni prostor.

Elemente različnih širin, globin in višin je mogoče prilagoditi vsakemu prostoru. Z njimi lahko oblikujete poljubne sestave ali pustite, da vsak kos pohištva zaživi samostojno - vključite lahko samo posamezne kose komod in omar.

Naše pohištvo je opremljeno z visoko kvalitetnim kovinskim okovjem priznanih proizvajalcev, ki pri omarah in posteljah omogoča hitro in večkratno sestavo.

Uporabljeni so naravni materiali

V skladu z EU direktivo v ospredje vse bolj prihaja uporaba naravno razgradljivih materialov, kamor prav gotovo sodi masivni les. Poleg naravnih osnovnih materialov uporabljamo tudi naravne materiale površinske zaščite. Programi iz smrekovine so v celoti obdelani z laki na vodni osnovi. Vse programe iz bukve in smreke lahko poleg lakiranih obdelamo tudi s povsem naravnim bio oljem, ki ima evropsko priznani certifikat inštituta iz Dresdna.


Nazadnje ste si ogledali