Moj dom

moj svet.

Sejem DOM za vaš DOM

Sejem za gradnjo in opremo DOM-a.

57. Sejem Dom, na katerem se predstavljamo tudi mi bo potekal, od torka 13. do nedelje 18. marca 2018 na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani. Sejem, ki ponuja vse za obnovo in gradnjo, bo poskrbel za največji pregled ponudbe izdelkov in storitev, novosti in ugodnosti.

LIP BLED na sejmu DOM 2018

V Hiški narave vam bomo predstavili celostno ponudbo notranjega stavbnega pohištva lipbled. Predstavili bomo najnovejše modele in izboljšave na področju notranjih, drsnih in steklenih VRAT lipbled.

Za tiste, ki imate namen še pred zimo dokončati pode v novogradnjah, renovacijah bosta na ogled tudi površine VINILNIH talnih oblog, za katere smo vam pripravili posebno ponudbo

Ponudbo bodo dopolnila tudi vhodna VRATA, ter OKNA lipbled, katere ustrezajo tudi zahtevam Eko sklada, kjer lahko kandidirate za nepovratna finančna sredstva v primeru zamenjave starih oken. 

Obsežno ponudbo naših izdelkov bodo dopolnili strokovni svetovalci, kateri vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravih izdelkov za vaš dom. 

Spremljajte nas tudi na naši Facebook strani.  

Vljudno Vas vabimo, da nas obiščete od 13. do 18. marca na sejmu DOM v Ljubljani v kupoli A, razstavni prostor št. 03. Obiščite nas, z veseljem se bomo pogovorili in vam svetovali.


Oglejte si akcije, ki smo jih za vas pripravili v času sejma DOM