Ko dobiš več.

Ustvarjeno za vaš dom.

ArchiCAD

ZDAJ NA VOLJO NOVA BREZPLAČNA KNJIŽNICA NOTRANJIH VRAT lipbled ZA ARCHICAD 21

Vse uporabnike programa ArchiCAD 21 razveseljujemo z novico, da je na voljo novejša knjižnica notranjih vrat lipbled s pripadajočimi podboji. Med največjimi novostmi je vsekakor treba izpostaviti, da knjižnico izdelkov odlikuje preko 200 različnih modelov kril z možnostjo dodatne izbire 6 različnih standardov, posebnih dimenzij, robov, profilov, vrste odpiranja in polnila kril. Torej sedaj ponuja vse, kar potrebujete, da bi svojim klientom lahko omogočili 3D virtualni prikaz zgradbe z vsemi detajli.

Knjižnica je brezplačna. Vse kar morate storiti je, da zadevo prenesete na svoj disk in jo namestite v obstoječi program. 

Za vse dodatne informacije pa nam pišite na marketing@lip-bled.si.

Ob tem bi se radi iskreno zahvalili podjetjema Pilon AEC in Modul3 biro za arhitekturo ter Jožetu Marinku za podporo in pomoč pri izvedbi tega zahtevnega projekta.


 
 

Vaš LIP BLED 

Še nekaj podatkov o programu ArchiCAD. Je orodje za 3D modeliranje stavb, ki omogoča tudi Informacijsko modeliranje (BIM – Building Information Modeling). Namenjen je zahtevnim uporabnikom - predvsem v gradbeni industriji. Omogoča izdelavo kompleksnih modelov, fotorealističnih renderjev in animacij, izdelavo energetskih analiz …

Vsem, ki ga želite preizkusiti, je na voljo tudi brezplačna demo verzija, študentom pa je na voljo celotna delujoča verzija.

 

Preizkusite ga!