Prisluhnemo

željam in potrebam kupcev

Prodajna mesta

Prodajna mesta in kontakti

Uporabite zemljevid, da poiščete najbljižje vam prodajno mesto oz prodajni salon lipbled in preverite lokacijo, kontaktne podatke ter odpiralne čase.

Skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, z namenom, da se omeji gibanje prebivalstva in zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 se s tem odlokom začasno prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije, zato so do preklica tudi naša prodajna mesta zaprta.

Še vedno pa smo dosegljivi po telefonu ali preko elektronske pošte z nekoliko prilagojenim delovnim časom poslovalnic v katerih smo organizirali dežurstvo.

V soboto so poslovalnice zaprte.

Hvala za razumevanje.


S klikom na rdečo ikono na zemljevidu se bodo prikazali vsi podatki o posameznem prodajnem salonu: naslov, telefonske številke, e-pošta ter odpiralni čas.

Naši strokovnjaki v salonih vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri notranjih in vhodnih vrat, stavbnega pohištva, pohištva iz masivnega lesa ali drugih naših izdelkov.

Vabljeni!

 


Potrebujete pomoč?

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije v zvezi z našo ponudbo, nam pošljite povpraševanje.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE