Moje

življenje z lesom

O podjetju

LIP BLED – pesem gozda v vašem domu

 

"Bogati gozdovi so naše okolje, z njimi živimo, v njih ustvarjamo. Z vso odgovornostjo skrbnih gospodarjev jim vračamo vse, kar so nam dobrega podarili."

Zavezo, ki jo Blejci spoštujejo od nekdaj, LIP BLED ohranja že od leta 1948. prav zato lahko izdelujemo izdelke, ki ustrezajo najvišjim estetskim in kakovostnim standardom.


Vizija

Smo podjetje s prepoznavno blagovno znamko lipbled, ki utrjuje mednarodni položaj priznanega ponudnika in proizvajalca notranjih vrat.

Z odgovornostjo do trajnostnega razvoja to dosegamo z inovativnimi in kakovostnimi izdelki, motiviranimi sodelavci in zadovoljnimi kupci.

 

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je dvigniti nivo zadovoljstva in kulture bivanja kupca.

Značilnost naših izdelkov in storitev bo tudi v prihodnje najvišja možna raven kakovosti v najširšem smislu. Pri tem bomo upoštevali želje kupcev po najvišji kakovosti izdelkov, dobavljenih ob pravem času in po konkurenčni ceni.

Vsi zaposleni v podjetju LIP BLED d.o.o. bomo s poštenim odnosom, iniciativnostjo, marljivostjo in vso odgovornostjo zagotavljali uresničitev slogana Pesem gozda v vašem domu!”, tako v podjetju, kot pri kupcih.


Skupina LIP BLED je največji izvoznik slovenske lesne industrije. Več kot tri četrtine proizvodnje je namenjeno izvozu, predvsem na zahtevne zahodne in srednjeevropske trge.

Svojo začetno dejavnost – žagarstvo – smo skozi neprestani razvoj obogatili z zahtevnimi programi končnih proizvodov vrat, pohištva, oken in drugih lesenih izdelkov.

Proizvodnja na najvišjem tehnološkem nivoju in več kot 50-letno sodelovanje z nemškim trgom sta pripomogla k temu, da izdelujemo visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni uporabnikom in okolju. Posebno pozornost posvečamo skrbi za odgovoren odnos do narave, kar dokazuje uporaba naravi in ljudem prijaznih materialov in pridobljen PEFC certifikat. Materiale in izdelke redno testiramo na priznanih domačih in mednarodnih inštitutih teh fakultetah. Uspešno poslovanje pa potrjujemo tudi z AAA boniteto odličnosti.

 

Skupino LIP BLED sestavljajo:

  • LIP BLED, d.o.o.: proizvodnja in prodaja notranjih vrat (uvršča se med 20 največjih evropskih proizvajalcev notranjih vrat.)
  • LIP Bohinj, d.o.o.: proizvodnja in prodaja programa opažnih plošč za gradbeništvo (uvršča se med 4 največje evropske proizvajalce opažnih plošč)

 

Skrbno izbiramo visokokakovostni les, ga prepustimo umetelnoti človeškega dotika in z vsakim izdelkom soustvarjamo prijetno bivanje. 


Skupina LIP BLED

 

LIP BLED, d.o.o. - sedež podjetja
LIP BLED, d.o.o.
Rečiška c. 61/A, SI-4260 Bled
tel: +386 4 5795 000
faks: +386 4 5795 121
e-pošta: lipbl@lip-bled.si

Osebna izkaznica >>

 

LIP opažne plošče Bohinj, d.o.o.
LIP Bohinj, d.o.o.
Ulica Tomaža Godca 5, SI-4264 Bohinjska Bistrica
tel: +386 4 5795 800
faks: +386 4 5795 807
e-pošta: info@lipbled-bohinj.si