Ko dobiš več.

Ustvarjeno za vaš dom.

Že 70 let z Vami.

lipbled 70 let

 

Leto 2018 za podjetje LIP BLED predstavlja ne le leto sprememb na bolje, ampak tudi leto, ki praznuje visok jubilej svojega delovanja.

Naša zgodba se je začela leta 1948, ko je bilo ustanovljeno Lesno industrijsko podjetje Bled. Začetna dejavnost ustanovljenega podjetja je obsegala gozdno eksploatacijo (posek, spravilo, prevoz do oddaje gozdnih sortimentov …) in lesno industrijo.

V svoji zgodovini je podjetje tudi izdelovalo lesno volno, znamenite zidake iso-span … Danes pa se lahko pohvalimo, da smo postali moderno lesnopredelovalno podjetje pri proizvodnji notranjih vrat in opažnih plošč in ponudnik opreme za dom, kot so lesena okna, pohištvo iz masivnega lesa, talne obloge, vhodna vrata …

Pohvalimo se lahko, da se pri programu opažnih plošč za gradbeništvo uvrščamo med 4 največje evropske proizvajalce, pri programu notranjih vrat pa med 20.

Za vse to ste zaslužni tudi vi, dragi kupci, saj ste že 70 let del naše zgodbe, ker trdno verjamete v nas. Zato se bomo še naprej razvijali, sledili novim trendom in bogatili naš program ter s tem, upamo, razveseljevali tudi Vas.

Vaš LIP BLED


LIP BLED skozi zgodovino