Ko dobiš več.

Ustvarjeno za vaš dom.

NOVA LINIJA TOPLINE PLUS

PRIDIH NARAVE, LESA IN ELEGANCE

Rustikalni stil je znova priljubljen. Če ga želite vnesti v svoj dom, boste izbrali les, ki daje občutek topline in domačnosti ter povezanosti z naravo. Zdaj je na voljo nova paleta tonov in strukture lesa, kar pomeni veliko raznolikosti za slog in videz. Izbirate lahko med natur, alpine in klasik barvnim tonom, ki imajo bolj čvrsto, grobo teksturo in več grč, ki naravne danosti lesa še poudarijo.

________________________________________ 

RUSTIKA natur je svetlejših odtenkov in se izjemno lepo ujame z različnimi parketi in drugimi talnimi podi, ki dajejo prostoru malo surovosti in enostaven videz. Če želite v svojem domu naravni videz, je zagotovo prava izbira!

RUSTIKA alpine se izjemno prilega počitniškim hišam ali apartmajem v alpskem slogu, saj je s svojim videzom usklajena z naravnim okoljem. Ta naravna linija vrat se namreč odlično ujame z drugim pohištvom in detajli v tem slogu, hkrati pa daje občutek tesne povezanosti z naravo.

RUSTIKA klasik z edinstvenim stilom in eleganco celostno zaokroži videz vašega doma. Če izberete še masivno pohištvo in rustikalno dekorativo, boste ustvarili prijeten in topel prostor. 

________________________________________ 

Več o tem si lahko prelistate v našem osveženem katalogu, ki ga najdete na našem spletnem mestu, ali pa nas obiščite v prodajnih salonih LIP BLED, kjer vam bodo strokovnjaki predstavili tudi kakovostna vhodna vrata in pestro izbiro talnih podov LIP BLED.

________________________________________ 

Toplo vabljeni v prodajne salone!


ŽELITE IZVEDETI VEČ:

TOPLINE PLUS - RUSTIKA natur

TOPLINE PLUS - RUSTIKA alpine

TOPLINE PLUS - RUSTIKA klasikPotrebujete pomoč?

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije v zvezi z našo ponudbo, nam pošljite povpraševanje.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE