Ko dobiš več.

Ustvarjeno za vaš dom.

WOOD KOLEKCIJA

VIDEZ NARAVE IN ELEGANCE

Les je naraven in topel material – tako vizualno kot na dotik. V prostor prinaša občutek udobja in domačnosti in hkrati spominja na podeželsko okolje in naravo. In to so glavni razlogi, zakaj je les vedno znova tako priljubljen pri notranjem oblikovanju. Les je tisti, ki dodaja karakter, slog in izraznost vsakemu domu.

Nenehno raziskovanje izdelkov, uporaba najsodobnejše tehnologije, ustvarjalni talent s pridihom narave in sledenje spreminjajočim se navadam in potrebam strank so lastnosti, ki odlikujejo podjetje LIP BLED in ki so razlog za razvoj nove linije izdelkov WOOD. Tekstura s poudarjenimi porami daje občutek topline narave, z uravnoteženimi barvami hrasta pa naredi linijo WOOD še elegantno.

Linija WOOD je na voljo tudi z ABS robnim trakom, ki velja za najbolj priljubljen material za robno obdelavo pri izdelovalcih pohištva v zahodni Evropi.

________________________________________ 

Prednosti FORTE ROBU iz ABS robnega traku

  • Visoka zaščita pred sunki, udarci, praskami in obrabo: ABS robni trak je trpežen in s tem podaljšuje življenjsko dobo materiala.
  • Bolj obstojen pred obarvanjem: je manj občutljiv na obarvanje in madeže kot nekateri drugi materiali, kar ohranja odličen videz.
  • Možnost recikliranja: prispeva k trajnostnemu razvoju in zmanjšanju odpadkov.
  • Barvno in strukturno ustrezen izbrani površini: ABS robni trakovi so na voljo v različnih barvah, teksturah in vzorcih, kar omogoča, da se prilagodijo in uskladijo z izbrano površino notranjih vrat.
  • Toplotno odporna obloga: omogoča njihovo uporabo v bližini toplotnih virov.
  • Enostavno vzdrževanje: enostavno čiščenje in vzdrževanje.
  • Velika trdnost površine: zagotavljajo dolgotrajno ohranjanje oblike in videza.

________________________________________ 

Več o tem si lahko prelistate v našem osveženem katalogu, ki ga najdete na našem spletnem mestu, ali pa nas obiščite v prodajnih salonih LIP BLED, kjer vam bodo strokovnjaki predstavili tudi kakovostna vhodna vrata in pestro izbiro talnih podov LIP BLED.

________________________________________ 

Toplo vabljeni v prodajne salone!


ŽELITE IZVEDETI VEČ:

TOPLINE PLUS - L1 hrast WOOD natur

TOPLINE PLUS - L1 hrast grča WOOD natur

TOPLINE PLUS - L1 hrast grča poč WOOD natur

TOPLINE PLUS - hrast WOOD natur

TOPLINE PLUS - hrast grča WOOD natur

TOPLINE PLUS - hrast grča poč WOOD naturPotrebujete pomoč?

Če imate vprašanja ali potrebujete dodatne informacije v zvezi z našo ponudbo, nam pošljite povpraševanje.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE