Ko dobiš več.

Ustvarjeno za vaš dom.

Dvoslojni in troslojni gotovi parketi

Dvoslojni gotovi parket so deščice, širin od 70 do 120 mm in dolžin od 490 do 1200 mm, ki se jih pri vgradnji lepi na podlago.
Troslojni gotovi parket je sestavljen iz treh plasti lesa, ki so trdno zlepljene s pomočjo ekološko neoporečnih lepil. Je ekološko neoporečen in zdravju prijazen proizvod.
*Količina se meri v m2.  Več o izdelku >>
€0,00

Dvoslojni gotovi parket

Dvoslojni gotovi parket so deščice, širin od 70 do 120 mm in dolžin od 490 do 1200 mm, ki se jih pri vgradnji lepi na podlago.

Sestavljene so iz dveh plasti, od katerih ima vsaka svojo nalogo in značilnosti:

  • Spodnji sloj je iz brezove ali topolove vezane plošče, debeline 6 mm. Njegova naloga je zagotavljanje stabilnosti,oziroma preprečevanje gibanja lesa.
  • Vrhnji sloj je iz plemenite drevesne vrste, debeline 3 do 4 mm.

Paleta lesov je široka, njihova naravna tekstura odseva toploto in razkošje.

Površina je predhodno obdelana z lakom ali oljem. Vodni UV lak je nanesen v 7 nanosih in je zelo odporen na obrabo. Oljena površina vas približa naravni toplini in naravnosti lesa, poleg tega pa jo je lahko enostavno obnavljati.

Če želite klasičen izgled parketa in toplovodno talno gretje, potem je dvoslojni gotovi parket prava izbira.

Troslojni gotovi parket

Je ekološko neoporečen in zdravju prijazen proizvod.

Odlikuje ga enostaven način polaganja - suhomontažni »click« sistem. Polaganje parketa je tako mnogo hitrejše in enostavnejše.

Parket odlikujejo:

  • uporabnost in trajnost,
  • primerna debelina,
  • veliko število nanosov laka in
  • odpornost.

Troslojni gotovi parket je sestavljen iz treh plasti lesa, ki so trdno zlepljene s pomočjo ekološko neoporečnih lepil. Vrhnja plast parketa je zbrušena in prekrita s sedmimi nanosi laka (akrilni kit, osnovna plast laka, ekološko neoporečni akrilni lak z dodano UV zaščito) ali pa naravnega olja.

Visoka kakovost troslojnega parketa je posledica napredne tehnologije, uporabljene v proizvodnji, in stalnega nadzora proizvodnega procesa.

Pomembne lastnosti

  • Parket je primeren za toplovodno talno ogrevanje.
  • Na voljo so razčične dimenzije in vrste lesa. 
  • Podrobnosti si oglejte v katalogu.

 


Nazadnje ste si ogledali