Ko dobiš več.

Ustvarjeno za vaš dom.

Pohištvo SANA

Prodajni hit v zadnjih petih letih v sosednji Avstriji, Švici in južni Nemčiji. Gorski bor oziroma “König in der Alpen” kraljica Alp ima rastišče v Alpah nad približno 1.400 m nadmorske višine. Les je nekoliko lažji od navadnega bora in ima veliko zdravih vraslih grč. Ima specifičen vonj, ki deluje zelo sproščujoče. Testirali so ga na Avstrijskem inštitutu “Joanneum Research” v Grazu, kjer so dokazali pozitiven vpliv na počutje. Znižuje krvni tlak in posledično upočasni bitje srca. Na dan prihrani do 3.500 utripov (to je cca 1 uro bitja srca dnevno). Zato je najbolj primeren za opremo spalnic, oziroma prostorov, kjer se največ zadržujemo.  Več o izdelku >>
€0,00

Spalnica Sana vam pomaga do globokega, kvalitetnega spanca. Njena oblika je mehkih - soft linij. Postelja je v celoto lesena – brez kovinskega okovja. Že tako komfortna višina ležišča ima še dodatno dve varianti povišanja. Lahko izbirate med dvema tipoma postelj. Pod posteljo sta lahko tudi dva predala, ki sta oblikovna tako, da je zagotovljeno zračenje. Pri postelji poleg vzglavja iz masivnega lesa, lahko izberete tudi med vzglavjem iz naravnega usnja v rjavi ali beli barvi. Na vrata omar in ličnice predalov, vam lahko montiramo steklo v rjavi ali beli barvi. Spalnica Sana je opremljena s kvalitetnim okovjem evropskih proizvajalcev, z vgrajenim mehkim zapiranjem predalov in vrat. Omare lahko brez težav večkrat razstavimo

Krtačena površina je obdelana s posebnim naravnim - mineralnim oljem, ki je brez vonja. Tako lahko iz lesa več let izhaja res specifičen vonj po naravi, ki je značilen za gorski bor.

Kolekcija SANA je izdelana iz masivnega lesa gorskega bora.

S pohištvo iz izbranega masivnega lesa lahko opremite:

  •          dnevno sobo,
  •          spalnico,
  •          mladinsko sobo,
  •          otroško sobo,
  •          predsobo,
  •          jedilnico,
  •          garderobni prostor,
  •          domačo pisarno oz delovni prostor.

Elemente različnih širin, globin in višin je mogoče prilagoditi vsakemu prostoru. Z njimi lahko oblikujete poljubne sestave ali pustite, da vsak kos pohištva zaživi samostojno - vključite lahko samo posamezne kose komod in omar.

Naše pohištvo je opremljeno z visoko kvalitetnim kovinskim okovjem priznanih proizvajalcev, ki pri omarah in posteljah omogoča hitro in večkratno sestavo.

Uporabljeni so naravni materiali

V skladu z EU direktivo v ospredje vse bolj prihaja uporaba naravno razgradljivih materialov, kamor prav gotovo sodi masivni les. Poleg naravnih osnovnih materialov uporabljamo tudi naravne materiale površinske zaščite. Programi iz smrekovine so v celoti obdelani z laki na vodni osnovi. Vse programe iz bukve in smreke lahko poleg lakiranih obdelamo tudi s povsem naravnim bio oljem, ki ima evropsko priznani certifikat inštituta iz Dresdna.


Nazadnje ste si ogledali