Moj dom

moj svet.

ZAPOSLUJEMO - MESTA ZA ŠTIPENDIJE

VAŠA KARIERA - PRILOŽNOST V PODJETJU LIP BLED 

Skupina LIP BLED je največji izvoznik slovenske lesne industrije. Več kot tri četrtine proizvodnje je namenjeno izvozu, predvsem na zahtevne zahodne in srednjeevropske trge.

Proizvodnja na najvišjem tehnološkem nivoju in dolgoletno sodelovanje z nemškim trgom sta pripomogla k temu, da izdelujemo visoko kakovostne izdelke, ki so prijazni uporabniku in okolju. Posebno pozornost posvečamo skrbi za odgovoren odnos do narave, uspešno poslovanje pa potrjujemo tudi z AAA boniteto odličnosti.


Zaradi povečanega obsega dela vabimo k sodelovanju novo sodelavko/sodelavca za delovno mesto:

 

Datum objave razpisa: 5. 12. 2017

 

 
 
 

RAZPISUJEMO ŠTIPENDIJE ZA SREDNJE POKLICNO IZOBRAŽEVANJE

V podjetju LIP BLED se zavedamo, da je ključ do uspeha v znanju.

Da bomo tudi v prihodnje lahko uresničevali svoje cilje in poslanstvo, vabimo mlade iz naše regije, da se prijavijo na razpis za dodelitev kadrovskih štipendij.

Prav tako vam bomo omogočili pomoč pri pripravi seminarskih in opravljanje obvezne prakse in kar je najpomembnejše - pri nas si lahko pridobite svoje prve delovne izkušnje na delu med šolskimi počitnicami.

 
 
 

Tudi če nimamo vedno objavljenih prostih delovnih mest smo vedno odprti za ljudi, ki vedo kaj hočejo in so pripravljeni razvijati svoje kompetence in znanja skupaj z nami.

Vabimo vas, da nam svoje podatke in pričakovanja sporočite na elektronski naslov: zaposlitev@lip-bled.si

ali na naslov: LIP BLED, d.o.o. - Rečiška c. 61/a - 4260 Bled.


Veselimo se novih sodelavcev!